torsdag 9 augusti 2007

Vamos a la playa

Vilken skillnad det är på ledighet en grådassig, regnig, halvkall dag jämfört med en solig och varm dag. Packa ihop badkläder, matsäck, ett par hinkar och spadar samt ett gäng ungar och dra till stranden - det är livet! Har man dessutom turen att samtidigt umgås med trevliga vänner så är lyckad fullständig. Tänk att svettiga ostmackor, sandig vattenmelon, ljummet kaffe och ett par torra kex kan smaka så gott som det gör i solen på stranden... underbart! Hmm, den perfekta bikinikroppen fanns inte på plats i år heller... men nästa år då jäklar! Skall förstås börja redan nu och ta tag i beach 2008. Eller hur? Förmodligen inte... nu kommer ju hösten med störa sköna tröjor, tunikor som så käckt döljer valkar osv. Ja ja, det är ju nästan ett helt låååångt år kvar tills dess.

Städning, organisation av hemmet inför hösten, garderobsrensning och annat får vänta ett tag till. I helgen blir det ridläger för kidsen. Ridning, ryktning, stallvett & fika står på schemat för barnen samtidigt som mammorna nog hinner med en shoppingrunda till Stjärnboden.


Tillbringade gårdagen i fantastiska väninnors sällskap med fem glada barn som lekte tillsammans utan större bråk hela dagen. En tripp till lekplatsen, god mat, samtal utan konstanta avbrott från barnen och vattenkrig var på agendan. Beslut om att väcka det vilande handelsbolaget till liv har fattats och snart kommer hemsidan igång. Tack kära partner för att du blåser liv i detta igen! Nu jäklar måste det bli av alltså. Alla dessa kreatvia idéer och projekt måste tas tillvara på och omsättas till cash i mängder så att vi kan försörja oss på det och samtigt få högre livskvalitet! Med ett flashigt kontor där vi arbetar samtidigt som alla barn lyckligt läser läxor och leker i bakgrunden. Våra män supportar förstås och ställer upp och hjälper till, vi drar till Thailand ett par månader på vintrarna och sköter businessen från en liten laptop under en palm... Vågar man inget så vinner man inget och allt det där. Man måste ju satsa frisk och drömma annars kommer man ju ingen vart, eller hur?

Dags att hänga tvätt och tömma diskmaskinen. Måste kolla upp hur mkt städhjälp kostar nu med avdrag osv. Det skulle kännas som häjden av lyx just nu om någon kunde ta sig an grovstädning 2 gånger i månaden. Skura badrum, torka av köksskåp, dammtorka osv. Jag hinner ju inte nu när jag skall jobbar heltid och vara framgångsrik entreprenör samtidigt.


Kramar från extra fräkning gazell
(speciellt till duktiga kvinnor som har sin svärmor boende hos sig i 6 månader - glöm inte att gazell-väninnor är utmärkta lyssnare & problemlösare, särskilt efter ett par flaskor rosé...)

2 kommentarer:

moder solo sa...

ska bara säga att jag ska lämna mitt barn på dagis i morgon för att gå hem till min älskare.....

Perfectoland sa...

Ååååh vad du är cool. Vem har sagt att ensamstående mammor i stan har det trist och jobbigt? Underbart!