torsdag 26 juni 2014

Återupplivande

En död blogg återuppstår. Idag i alla fall... man kan inte vara säker med tanke på alla tidigare inägg om hur död bloggen är och om flertalet önskningar om att motivation, lust och tid skall trilla ner från himmelen.

VAB dag med sonen som har halsont, lite känningar i ena örat och allmänt hängig. Endast två inbokade möten på jobbet så ingen större katastrof där. Ett gick dessutom att ringa in på. Maken är i Sthlm på jobbevent, tjejerna har precis fått skjuts till stallet. Lite lugnt och ganska så mysigt... Brio tågbanan framplockad och banankaka i ugnen. Till min stora belåtenhet fanns tålamodet på plats för att låta sonen vara med och baka. Varken en klick mosad banan på golvet eller en dl socker spill fick mig ur balans. Kanske ett tecken på att jag faktiskt har påbörjat nedvarvning inför semestern? Eller bara helt enkelt tillräckligt med sömn och rätt mängd kaffe på morgonen?

Igår fyllde äldsta dottern år. Tonåring! Smart, stark och vacker. Hormonstinn, kaxig och envis. Allt på en gång. Härligt, utmanande och roligt. Nästa vecka är det dags för andra dottern. Mellanbarnet. Det har varit så mycket enklare om hennes födelsedag hade inträffat först...

Ikväll ska vi, om allt går vägen, välkomna en ny ponny. Å ena sidan en utmaning av ekonomin och vardagstiden, å andra sidan ytterligare lycka, utvecklingsmöjligheter och tid tillsammans.

Sammanfattningsvis - vab, tårta, tålamod och ponnylycka

xoxo

Inga kommentarer: